jeugdinfo en bedankjes! - s.v. Nicolaas Boys

jeugdinfo en bedankjes!

jeugdinfo en bedankjes!

25 juli 2015 21:15


Inmiddels zijn de teamindelingen voor het aankomende seizoen gepubliceerd op de website. Hieronder nog een aantal zaken die we graag even scherp op een rijtje willen zetten (o.a. nog de laatste vacatures).

Vacatures:
We zijn nog op zoek naar een scheidsrechterscoordinator voor de E/F-jeugd. Heb je interesse in bovenstaande functies? Neem contact op met Arie v.d. Laan.

Teamindelingen:

Alle jeugd is zo veel mogelijk naar kwaliteit ingedeeld in de elftallen. Vanaf de D-pupillen zal deze indeling plaatsvinden n.a.v. de voorbereiding. Omdat deze indelingen nog niet bekend zijn, zullen (n.a.v. de elftalindelingen) o.a. de elftalleiders voor de D1 en C2 later ingevuld worden.

Coaching bij pupillen:

Vanaf aankomend seizoen het verzoek om bij pupillenwedstrijden die gespeeld worden op een heel veld (dus op veld 2) niet meer te coachen op de middenlijn van dit grote veld of naast de kleine doeltjes. Graag coachen vanaf de zijde waar de ''grote doelen'' van het hele veld staan. Graag willen we ook vragen om het publiek achter de afrastering te houden en de leiders om hierop toe te zien.

Keeperstrainer:

Vanaf aankomend seizoen zal Henny Rekelhof alle jeugdkeepers trainen. Henny, reeds keeperstrainer van de selectie, zeer veel succes en plezier gewenst!

Ballen:

Er zijn 4 ballen uit de ballenzak van de A geleend/gehaald, graag het verzoek deze terug te brengen.

Bedankjes:

Names de club Nicolaas Boys wil ik de onderstaande mensen die stoppen heel hartelijk bedanken voor de grote inzet de afgelopen jaren/jaar. 

 

Ingrid van Beek
Micha Wijfjes
Niels Verhaar
Christiaan Alderen
Peter Burgmeijer
Fabio Santos
Matthijs Egberts
Jelle v.d. Veen

Gerard van Gils:

Heel veel jaren is Gerard trainer geweest bij de Boys. Gerard was als een vader voor de pupillen. Op z'n tijd een snoepje of ijsje, de spelers zullen dit zichzelf altijd blijven herinneren. Je was geweldige trainer.

 

Fijne vakantie allemaal!

 

Arie v.d. Laan.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!